U bent niet de enige met last van haarproblemen

Heeft u last van haarproblemen zoals beginnende haaruitval, last van kale plekken (ook wel Alopecia genoemd) of ondergaat u een chemokuur waardoor uw haar uit gaat vallen? In al deze gevallen is het raadzaam om contact op te nemen met een haarspecialist. Deze kan u in de meeste gevallen vrijblijvend adviseren en helpen met het zoeken en realiseren van een passende oplossing voor u op maat.

Zelfverzekerd over straat met een haarwerk

In veel gevallen komen mensen die haarproblemen ondervinden, terecht bij een haarwerk specialist. Een specialist beoordeelt uw situatie en kijkt samen met u naar een passende oplossing. Wilt u een tijdelijke oplossing of liever een permanente? Een haarstukje of een haarwerk is een veel gekozen oplossing. Het dragen van een haarwerk zorgt er voor dat u weer zelfverzekerd over straat kunt en ook uw dagelijkse activiteiten kunt blijven doen. Denk hierbij aan sporten, zwemmen en lekker buiten wandelen.

Confectie haarwerk of een pruik op maat gemaakt?

Een haarwerk is er in alle soorten en maten. Synthetisch haar en echt haar. Op maat gemaakte haarwerken en confectie haarwerken. Een standaard haarwerk is in de meeste gevallen bij de specialist op voorraad. Ze zijn al voor u gemaakt en zijn ook een stuk goedkoper dan wanneer u kiest voor een op maat gemaakte pruik. Een goed gemaakt haarwerk kunt u niet van echt haar onderscheiden.

Bij welke haarspecialist kunt u nu het beste terecht? Er zijn verschillende specialisten op het gebied van haaruitval en haarproblemen en ieder heeft weer zijn eigen werkwijze. Een haarwerk specialist die al meer dan 35 jaar bestaat is Haar op Maat Pelatti. Deze speciaalzaak bestaat uit een team van specialisten, allemaal gediplomeerde kappers met een plus. Haar op maat kenmerkt zich door hun aandacht, tijd en vakmanschap. Neem eens een kijkje op www.haaropmaat.nl voor meer informatie.